“Булгаргаз” ЕАД  очаква регулираната цена на природния газ за месец април да бъде с около 2.2% по-висока спрямо действащата за м.март или на ниво от 58.90 лв./MWh. Това стана ясно в рамките на откритото заседание на К ... виж повече

В изпълнение на чл.11.2 от Договор за доставка на природен газ Булгаргаз ЕАД ви информира за цената на закупените капацитетни продукти на вход на българската газопреносна система за месец март 2024 г.:

Обява относно сключване на договор съгласно чл. 20, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: "Осигуряване на денонощна въоръжена физическа охрана и пропускателен режим на офис сградата на “Булгаргаз” ЕАД"

08.03.2018

Публикувана е обява на интернет страницата на "Булгаргаз" ЕАД https://www.bulgargaz.bg/bg/profil-na-kupuvatsha/obshtestveni-porytshki-27/publitshni-pokani-objavi-36/sybitie-98 относно сключване на договор за услуги по Приложение №2 с прогнозна стойност по-малка от 70 000 лева без ДДС, съгласно чл. 20, ал. 4, т. 2 от ЗОП и с предмет: "Осигуряване на денонощна въоръжена физическа охрана и пропускателен режим на офис сградата на "Булгаргаз" ЕАД, паркоместата пред същата, както и на намиращите се в посочената сграда движими вещи".


Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече