Български Енергиен Холдинг и дъщерните му дружества Булгаргаз и Булгартрансгаз получиха Решението на Европейската комисия по Дело АТ.39849, БЕХ Газ. Дружествата изразяват съжаление, че Комисията е решила да пристъпи к ... виж повече

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка със засиления медиен интерес, относно предприетите от страна на „Булгаргаз“ ЕАД действия за събиране на вземанията, дружеството предоставя следната информация:

виж повече

ДО КЛИЕНТИТЕ НА "БУЛГАРГАЗ" ЕАД

20.08.2018

Относно: Договори за доставка на природен газ през 2019г.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

"Булгаргаз" ЕАД информира всички свои клиенти, че след обстоен преглед и анализ на получените писмени становища и предложения за изменения на Проекто-Договорите, както след проведените разговори, публикуваме коригирани варианти на Договорите за доставка на природен газ през 2019 година.

Обръщаме Ви внимание, че тези от Вас, които желаят "Булгаргаз" ЕАД да резервира от Ваше име оптималните капацитетни продукти за 2018/2019 газова година на изходни пунктове за предаване – приемане на газа (Договор за доставка на природен газ на изходни пунктове), следва да подпишат Договора ведно с приложенията към него до 30.08.2018г. За датите на подписване ще бъдете информирани допълнително.

С УВАЖЕНИЕ,

РЪКОВОДСТВОТО НА "БУЛГАРГАЗ" ЕАД


Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече