В изпълнение на чл.11.2 от Договор за доставка на природен газ Булгаргаз ЕАД ви информира за цената на закупените капацитетни продукти на вход на българската газопреносна система за месец април 2024 г.:

58,84 лева/MWh ( без акциз и ДДС) е окончателно предложената цена за м. април 2024 г., по която „Булгаргаз“ ЕАД  ще продава природен газ на крайните снабдители и на лица, на които е издадена лицензия за производство и ... виж повече

Провеждане на търг по Програма за освобождаване на природен газ през м. май

29.04.2022

Във връзка с насроченото на 10.05.2022 г. от Комисия за енергийно и водно регулиране (КЕВР) закрито заседание за утвърждаване на цена, по която Общественият доставчик ще продава природен газ за м. май на крайните снабдители и на лицата, на които е издадена лицензия за производство и пренос на топлинна енергия, търгът по Програмата за освобождаване на количества през м. май ще се проведе на 23.05.2022 г.

„Булгаргаз“ ЕАД ще обяви на интернет страницата си началната цена и количествата за продажба в съответствие с клауза 13.2 от Споразумението между „Булгаргаз“ ЕАД и „Газов хъб Балкан“ ЕАД не по- късно от 10 дни преди провеждането на търга.


Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече