В изпълнение на чл.11.2 от Договор за доставка на природен газ Булгаргаз ЕАД ви информира за цената на закупените капацитетни продукти на вход на българската газопреносна система за месец април 2024 г.:

58,84 лева/MWh ( без акциз и ДДС) е окончателно предложената цена за м. април 2024 г., по която „Булгаргаз“ ЕАД  ще продава природен газ на крайните снабдители и на лица, на които е издадена лицензия за производство и ... виж повече

ВАЖНО! „Булгаргаз“ сигнализира ГДБОП и Държавната агенция „Национална сигурност“ за възможни опити за финансова измама от името на дружеството чрез фалшиви сайтове и публикации

15.03.2023

Ръководството на „Булгаргаз“ ЕАД сигнализира Специализирания отдел „Киберсигурност“ при ГДБОП – МВР и Държавната агенция „Национална сигурност“ за възможни опити за финансова измама от името на дружеството чрез фалшиви сайтове и публикации.

Под заглавията "Булгаргаз, съвместно с българското правителство обяви създаването на инвестиционна платформа за всички в страната” и "Булгаргаз е позволил на жителите на България търговия с газ" се тиражира информация с напълно измамно съдържание, използваща името на компанията и на изпълнителния ѝ директор, както и логото на дружеството. В публикациите се твърди, че „Булгаргаз“ е създало инвестиционна платформа и гражданите, които инвестират в нея, ще имат гарантирана печалба от 300%. Подобни твърдения категорично не отговарят на истината.

„Булгаргаз“ ЕАД е търговско дружество, което не събира и не обработва лични данни на физически лица, няма инвестиционни проекти и респективно не търси инвеститори в лицето на българските граждани. Служители на „Булгаргаз“ ЕАД не се обаждат по телефона, за да приканват граждани да инвестират в каквито и да било инвестиционни проекти.

В допълнение, „Булгаргаз“ ЕАД си запазва правото да предприеме съответните правни действия срещу лица или организации, които незаконно използват неговото име, влияние, лого, както и всяка друга информация, свързана с дружеството и управителните му органи.

 


Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече