57,59 лева/MWh ( без акциз и ДДС) е окончателно предложената цена за м. март 2024 г., по която „Булгаргаз“ ЕАД  ще продава природен газ на крайните снабдители и на лица, на които е издадена лицензия за производство и ... виж повече

“Булгаргаз” ЕАД  очаква регулираната цена на природния газ за месец март да бъде около 58 лв./MWh или с приблизително 18% по-ниска от действащата за месец февруари 2024 г.  Това стана ясно в рамките на откритото засед ... виж повече

Интерес от страна на “Булгаргаз” ЕАД за закупуване на дългосрочни енергийни спестявания

06.02.2024

“Булгаргаз” ЕАД има интерес от закупуване на енергийни спестявания. Дружеството e задължено лице по смисъла на чл. 14а, ал. 4 от Закона за енергийна ефективност (ЗЕЕ) относно изпълнение на индивидуални цели за енергийни спестявания.

С цел изпълнение на заложените цели, „Булгаргаз“ ЕАД се нуждае от закупуване на енергийни спестявания в размер до 20 GWh.

В случай, че разполагате със свободни краткосрочни/дългосрочни енергийни спестявания, моля да предоставите Вашата най-добра оферта за продажбата им на “Булгаргаз” ЕАД в срок до 16.02.2024 г. на имейл: tenders@bulgargaz.bg.


Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече