На 8-ми юли 2024 г. „Булгаргаз“ ЕАД стартира арбитражно производство срещу OOO “Газпром Експорт” пред Арбитражния съд при Международната търговска камара в Париж. Заведеният иск е за обезщетение на вреди от над 400 мл ... виж повече

В изпълнение на чл.11.2 от Договор за доставка на природен газ Булгаргаз ЕАД ви информира за цената на закупените капацитетни продукти на вход на българската газопреносна система за месец юли 2024 г.:

    виж повече

Интерес от страна на “Булгаргаз” ЕАД за закупуване на дългосрочни енергийни спестявания

06.02.2024

“Булгаргаз” ЕАД има интерес от закупуване на енергийни спестявания. Дружеството e задължено лице по смисъла на чл. 14а, ал. 4 от Закона за енергийна ефективност (ЗЕЕ) относно изпълнение на индивидуални цели за енергийни спестявания.

С цел изпълнение на заложените цели, „Булгаргаз“ ЕАД се нуждае от закупуване на енергийни спестявания в размер до 20 GWh.

В случай, че разполагате със свободни краткосрочни/дългосрочни енергийни спестявания, моля да предоставите Вашата най-добра оферта за продажбата им на “Булгаргаз” ЕАД в срок до 16.02.2024 г. на имейл: tenders@bulgargaz.bg.


Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече