Във връзка с преустановените, считано от 27.04.2022 г., доставки по дългосрочния договор с ООО „Газпром експорт“ и отчитайки, че на проведените до момента търгове за доставка през 2022 г. вече са продадени над 90% от ... виж повече

 

В изпълнение на т. 13.2. от Споразумението за изпълнение на Програма за освобождаване на природен газ (Споразумение/то), „Булгаргаз“ ЕАД обявява актуализирана цена за м. май 2022 г. в размер на  161.98 лв/ ... виж повече

Актуализация на цена по Програма за освобождаване на природен газ за м.февруари 2022 г.

В изпълнение на т. 13.2. от Споразумението за изпълнение на Програма за освобождаване на природен газ (Споразумение/то), „Булгаргаз“ ЕАД обявява актуализирана цена за м. февруари 2022 г. в размер на  111.71 лв/MWh, като същата включва:

 

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Днес, 01.02.2022 г.,“Булгаргаз“ ЕАД внесе актуализирано заявление за утвърждаване от КЕВР на цена на природния газ за февруари 2022 г., с включени последно заявени количества от клиенти и отчетни стойности на ценообразуващите компоненти към 31.01.2022 г.

Предложената за утвърждаване цен ... виж повече

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Както беше анонсирано, Съветът на директорите на "Булгаргаз" ЕАД публикува Доклада от проверката на "Български енергиен холдинг" ЕАД с направените коментари и разяснения на "Булгаргаз" ЕАД относно твърденията, констатациите и препоръките на работната група.

Линк към доклада: http://bulg ... виж повече

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Съветът на директорите на „Булгаргаз“ ЕАД научи от медиите за решението на принципала „Български енергиен холдинг“ ЕАД (БЕХ) да назначи нов борд на дружеството – обществен доставчик на природен газ. Официално мотиви за това решение не са посочени.

В свои изявления днес, 29.01.2022 г., м ... виж повече

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

По повод дискусиите в последно време в публичното пространство относно начина на образуване цената на природния газ, „Булгаргаз“ ЕАД предоставя следната информация:

Към настоящия момент, „Булгаргаз“ ЕАД изпълнява лицензионните си задължения за гарантиране на доставките за страната чрез ... виж повече


Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече